Elektriciteitswerken

Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al de verschillende diensten waarvoor u op Rusco Elektriciteitswerken kan rekenen.
Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Elektriciteitswerken
Wij zorgen voor een volledig nieuwe klassieke elektrische installatie of domotica in een nieuwbouwwoning of bij een renovatie. Ook voor parlofonie of videofonie, een alarminstallatie of diamantboringen kan u bij ons terecht. Vraag naar een vrijblijvende op maat gemaakte offerte.Verlichting
Breng sfeer in huis met mooie betaalbare designverlichting. (Deltalight, PSM Lighting, SLV, Philips Lighting, TAL, Modular, BEGA, Integratech, Uni-bright, Wever en Ducré etc) Op basis van een vrijblijvende lichtstudie krijgt u een mooi beeld van de lichtzones en de gebruikte armaturen. Blader zelf al eens door de verschillende catalogi om ideëen op te doen. Heeft u zelf een mooie armatuur gezien, stuur gerust een mailtje en wij sturen u de offerte door.

Bekijk catalogusCentraal Stofzuigsysteem

Je koppelt de slang aan in het aansluitpunt en stofzuigt de hele benedenverdieping, Geen lawaai, geen gedoe, heel eenvoudig. Dat zijn de kenmerken van een centraal stopzuigsysteem. DISAN staat hiervoor garant.

 Neem een kijkje op www.disan.be en neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor uw centraal stofzuigsysteem! Veel plezier ermee!Ventilatie

Ook voor uw ventilatie kan u bij ons aankloppen. Wij vertrouwen op met RENSON. Surf naar www.renson.be voor alle details. 

Een gezond en comfortabel binnenklimaat bereik je met Renson.Domotica

Bepaal zelf je sferen, of laat je rolluiken op een bepaald tijdstip naar beneden gaan, laat de verlichting doen alsof je thuis bent als je op vakantie bent, laat je bad vollopen, maar vooral bespaar energie met Domotica.

Wij werken onder andere met de volgende systemen: domintellniko home control